Koud en Warm Buffet
- Gegevens
- Categorie: Buffetten
Koude en Warme specialiteiten
Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van mooie en overheerlijke buffetten. Deze buffetten bestaan uit verscheidene zeer luxe opgemaakte sierschotels met prachtige combinaties van verse exotische vruchten en met eigengemaakte salades.
Koud – basis buffet € 9,50 p.p. |
o Huzarensalade met uw eigen tekst of logoo Rundvleessalade met uw eigen tekst of logoo Scharrelhamsaladeo Gevulde eiereno Gevulde tomaten met Hollandse garnaleno Ham met meloen schotelo Stokbrood en kruidenboter |
Aanvullingen op het koud basis buffet
Koud – vlees buffet € 5,50 p.p. |
o Rosbiefschotel of vleeswarenschotelo 2 Patésoorten (o.a. peper, champignon, crème of boeren)o Filet Amercain schotelo Verse Fruitsalade
Alleen in combinatie met het koud basis buffet. |
Koud – vis buffet € 11,50 p.p. |
o Zalmsalade, opgemaakt in de vorm van een zalmo Paling
o Hollandse garnalen en rivierkreeftjeso Zalm gerooktAlleen in combinatie met het koud basis buffet. |
Warm buffet schotels €9,50 p.p. |
Keuze uit drie gerechten o Gehakt balletjes in pinda-, ui- of ketjapsauso Varkenshaas in champignonroom- of pepersauso Kip-kerrie-schotel of Kip pilafo Kip-peking, pikante saus met groente of Kip Hawaïo Kip in pindasauso Biefstuk reepjes in stroganoff-, room- of pepersauso Beenham met honing mosterdsauso Plaetse ovenschotel gehakt-aardappel-bloemkoolo Gebraden kip drumstickso Babi – Ketjap of Babi - Pangango Jacht – schotel rundvlees met ui /appel en pureeo Witlofrolletjes met beenham en kaaso Spare-ribs piri-piri / ketjap sausextra keuze uit 2 soorten: gebakken aardappeltjes naturel of met spek/ui, aardappel gratin met ui en spek en kaas of Nasi, Bami, macaroni of witte rijstAlleen in combinatie met het koud basis buffet.
|
Bourgondische Beenham ( warm ) € 4.00 p.p. |
Met heerlijke beenhamsaus ! 150 gram per persoon, prijs bij zelf uitdelen.
Alleen in combinatie met het koud basis buffet.
|
Soepbuffet € 3,50 p.p. |
Keuze uit één gerecht. o Tomatensoep of Kippensoepo Groentesoep of Champignonsoepo Erwtensoep (tijd van het jaar)Alleen in combinatie met het koud basisbuffet. |
Dessert buffet € 5,00 p.p. |
o Bavaroise diverse soorteno Verse vruchteno Taart en petit foursAlleen in combinatie met het koud basis buffet. |
Luxe Hapjes minimaal 100 hapjes |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
Wij hopen u hiermee op een idee te hebben gebracht en hopen dat u voldoende geïnformeerd bent over onze specialiteiten, zijn er nog vragen of wensen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bekijk <<hier >> onze koud-warm buffet foto impressie.
Traiteur-Slagerij Buth.
Prijzen gelden bij groepen vanaf 25 personen. Bij groepen vanaf 20 personen geldt een toeslag van 10% . Reserveringen minimaal 20 personen.
Gebruik van apparatuur, brandpasta en schoonmaak kosten is vanaf € 50,-