facebook_page_plugin
facebook

Slagerij Nieuws

gehakt bal

de lekkerste bal

 

Onze bal gehakt hoort al vanaf 2009 in de top 10 van Nederland.
 
In 2010 2e van Nederland
2011 - 2016 in de top 10 van Nederland
 
Dit jaar doen we zeker mee, en hopen nu echt op de finaleplaats
 

 

bal gehakt

Lekkerste gehakt bal

 

Ooltgensplaat, 18 november 2011 - Slagerij Buth uit Ooltgensplaat heeft een eervolle vermelding gekregen bij de Lekkerste Bal Gehakt en bij de Lekkerste Gehaktvariant 2011. Naast de lekkere gehaktballen was er in de wedstrijd ook aandacht voor de Lekkerste Gehaktvariant. Een onderdeel waarbij kwaliteit hand-in-hand gaat met creativiteit, een echt stukje smaakontwikkeling van slagers. 

Slager Buth deed mee aan de wedstrijd in beide categorieën en scoorde hoge ogen met zowel zijn gehaktbal 5e als zijn gehaktvariant 4e,de ‘Slagers Timp’, een gehaktproduct van het seizoen, met spijs/rozijnen/en appel. Beide producten behaalden de finale en daarmee een eervolle vermelding.

De jury, bestaande uit voorzitter en chef-kok Ton Boer, ervaringsdeskundige slager Jan van der Hek en Klaas-Theo Smit, de winnaar van de Lekkerste Bal Gehakt van 2010, lette o.a. op geur en kleur, structuur, grondstoffen, kruiding en natuurlijk op smaak. Daarnaast bestond de finaleronde uit een bacteriologische keuring, uitgevoerd door KBBL. Door de producten te testen op de hoeveelheid aanwezige bacteriën is duidelijk geworden dat de lekkerste gehaktbal ook een veilige en gezonde gehaktbal is.

John de Wolf: “Ik ben zelf een enorme liefhebber van een lekkere bal gehakt. Het is topsport wat de slagers presteren in deze wedstrijd en ik kan niet wachten om deze gehaktbal te proeven!” Slager Krijn Buth zegt met trots: “onze bal smaakt naar meer “. De Lekkerste Bal Gehakt en de Lekkerste Gehaktvariant is één van de vakwedstrijden die de KNS organiseert. Daarnaast organiseert de KNS ook de Spare Ribs Trophy.

Over de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie

De KNS is de enige brancheorganisatie voor alle slagerondernemers in Nederland. Dit kunnen reguliere slagers zijn, maar ook zelfslachtende slagers, (productie)bedrijven en/of bedrijven gericht op catering.

De KNS stelt zich ten doel het in de meest ruime zin bevorderen van een gezonde ontwikkeling van het slagersbedrijf en de bijbehorende ondernemersvaardigheden van het slagersbedrijf. Voorts het behartigen van de belangen van de branche in het algemeen en die van haar leden in het bijzonder.

Spareribs trophy

Onze ambachtelijk bereide spareribs smelten op uw tong.

2012 - top 10 van Nederland

2013 - top 10 van Nederland

2014 - top 10 van Nederland

2015 - top 10 van Nederland

2016 - top 10 van Nederland

2017 - top 10 van Nederland

 

 

 
U bevindt zich hier: Home Nieuws